• Veilig online betalen & snelle levering
  • Unieke eigen collectie & ontwerpen

Ruilen & Retourneren

De consument heeft 14 dagen bedenktijd en mag het gekochte product, zonder opgaaf van redenen, binnen deze termijn retourneren. De termijn gaat in op de dag van bezorging. Na bovenstaande periode van 14 dagen is de koopovereenkomst definitief.
De consument mag de geleverde artikelen uitsluitend gebruiken ter goedkeuring en controle van het geleverde product. Tevens dient de consument het geleverde product in originele staat en in de originele verpakking met bijbehorende etiketten en documenten retour te zenden. In het geval dat er sprake is van een waardevermindering van het product ten gevolge van het niet juist opvolgen van bovenstaande behoudt Paul Noyen zich het recht een redelijke vergoeding van de consument te eisen dan wel het recht van retournering volledig in te trekken.

Mits aan bovenstaande voorwaarden voldaan is en het product in goede orde door Paul Noyen ontvangen is zullen wij binnen 5 werkdagen overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Het retour zenden van het product vanuit Nederland is gratis maar uitsluitend als dit via een Nederlands postkantoor of postagentschap van PostNL gebeurd.

Het is ook mogelijk om een product te retourneren in een van onze filialen. In dat geval kunnen wij echter het aankoopbedrag niet contant retourneren maar zult u, na controle van het product, een tegoedbon ontvangen of het aankoopbedrag zal binnen 5 werkdagen op de door u gebruikte bankrekening of creditcard teruggestort worden.

Het retour zenden van goederen buiten Nederland is altijd voor kosten van de consument waarbij deze ook het risico op zich zal nemen.

Paul Noyen zal in geen geval tot vergoeding van verzendkosten overgaan bij afwijking van bovenstaande.

Als u het gekochte product wilt ruilen voor een andere maat of een andere kleur dan worden er twee mogelijkheden geboden;

1. U ruilt het artikel in een van onze filialen. In dit geval is het belangrijk dat de beschikbaarheid van het gewenste product gecontroleerd dient te worden. Dit kunt u doen door contact op te nemen met het filiaal waar u wenst te ruilen en te vragen naar de beschikbaarheid van het gewenste product. Houd u hierbij het artikelnummer bij de hand.
Ook kunt u via deze link contact opnemen zodat wij de beschikbaarheid voor u kunnen controleren. Vergeet u daarbij niet te vermelden in welk filiaal u wilt ruilen.
2. U stuurt uw aankoop retour waarbij u op het retourformulier aangeeft dat u wenst te ruilen en voor welke maat. Is het door u gewenste product beschikbaar dan sturen wij u dit zo snel als mogelijk toe. Ruilen via de webshop is eenmalig gratis, bij een volgende ruiling zal er € 15,- administratiekosten in rekening gebracht worden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.