Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Levering en verzendkosten

Na ontvangst van de orderbevestiging en de betaling zal de order verwerkt en verzonden worden via PostNL. Paul Noyen brengt voor de verzending in heel Europa geen verzendkosten in rekening. Paul Noyen streeft er naar om zo snel mogelijk tot levering over te gaan wat in de regel zal leiden tot een levering binnen 1 tot 5 dagen. Hierbij dient opgemerkt te worden dat de bestellingen van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur verwerkt worden. Bestellingen gemaakt buiten deze uren zullen de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen worden.

Levering buiten Europa

Paul Noyen levert wereldwijd. Het gehanteerde tarief voor verzending is afhankelijk van het land van bestemming. Wij hanteren de tarieven zoals vermeld op de website van PostNL. Wilt u vanuit het buitenland bestellen maar lukt dit onverhoopt niet? Neem dan contact met ons op via deze link.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.