• Veilig online betalen & snelle levering
  • Unieke eigen collectie & ontwerpen

Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Paul Noyen Webshop nader te noemen Paul Noyen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die via de webshop van Paul Noyen aangegaan worden. Het is uitsluitend mogelijk om een overeenkomst via deze webshop aan te gaan met een akkoordverklaring op deze Algemene Voorwaarden.
Op deze website en deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Identiteit van de ondernemer

Paul Noyen Webshop
Sint Janstraat 12a
1251LA Laren

Telefoonnummer: 035-6916020
E-mailadres: klantenservice@paulnoyen.nl

KvK-nummer: 32038355
BTW-nummer: NL 0077.88.496.B.01

Adres voor retourzendingen

Paul Noyen Webshop
Antwoordnummer 626
1400 WB Bussum

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. De prijzen op het moment van bestelling zijn van toepassing.

Levering en verzendkosten

Na ontvangst van de orderbevestiging en de betaling zal de order verwerkt worden en aangetekend verzonden worden via PostNL. Paul Noyen brengt hiervoor € 7,95 in rekening. Paul Noyen streeft er naar om zo snel mogelijk tot levering over te gaan wat in de regel zal leiden tot een levering binnen 1 tot 5 dagen. Hierbij dient opgemerkt te worden dat de bestellingen van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur verwerkt worden. Bestellingen gemaakt buiten deze uren zullen de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen worden.

Levering buiten de Benelux

Paul Noyen levert wereldwijd. Het gehanteerde tarief voor verzending is afhankelijk van het land van bestemming. Wij hanteren de tarieven zoals vermeld op de website van PostNL. Wilt u vanuit het buitenland bestellen maar lukt dit onverhoopt niet? Neem dan contact met ons op via deze link

Bedenktijd en recht van retournering

De consument heeft 14 dagen bedenktijd en mag het gekochte product, zonder opgaaf van redenen, binnen deze termijn retourneren. De termijn gaat in op de dag van bezorging. Na bovenstaande periode van 14 dagen is de koopovereenkomst definitief.
De consument mag de geleverde artikelen uitsluitend gebruiken ter goedkeuring en controle van het geleverde product. Tevens dient de consument het geleverde product in originele staat en in de originele verpakking met bijbehorende etiketten en documenten retour te zenden. In het geval dat er sprake is van een waardevermindering van het product ten gevolge van het niet juist opvolgen van bovenstaande behoudt Paul Noyen zich het recht een redelijke vergoeding van de consument te eisen dan wel het recht van retournering volledig in te trekken.

Mits aan bovenstaande voorwaarden voldaan is en het product in goede orde door Paul Noyen ontvangen is zullen wij binnen 5 werkdagen overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Het retour zenden van het product vanuit Nederland is gratis maar uitsluitend als dit via een Nederlands postkantoor of postagentschap van PostNL gebeurd.

Het is ook mogelijk om een product te retourneren in een van onze filialen. In dat geval kunnen wij echter het aankoopbedrag niet contant retourneren maar zult u, na controle van het product, een tegoedbon ontvangen of het aankoopbedrag zal binnen 5 werkdagen op de door u gebruikte bankrekening of creditcard teruggestort worden.

Het retour zenden van goederen buiten Nederland is altijd voor kosten van de consument waarbij deze ook het risico op zich zal nemen.

Paul Noyen zal in geen geval tot vergoeding van verzendkosten overgaan bij afwijking van bovenstaande.

Ruilen

Als u het gekochte product wilt ruilen voor een andere maat of een andere kleur dan worden er twee mogelijkheden geboden;

1. U ruilt het artikel in een van onze filialen. In dit geval is het belangrijk dat de beschikbaarheid van het gewenste product gecontroleerd dient te worden. Dit kunt u doen door contact op te nemen met het filiaal waar u wenst te ruilen en te vragen naar de beschikbaarheid van het gewenste product. Houd u hierbij het artikelnummer bij de hand.
Ook kunt u via deze link om door ons de beschikbaarheid te laten controleren. Vergeet u daarbij niet te vermelden in welk filiaal u wilt ruilen.
2. U stuurt uw aankoop retour waarbij u op het retourformulier aangeeft dat u wenst te ruilen en voor welke maat. Is het door u gewenste product beschikbaar dan sturen wij u dit zo snel als mogelijk toe. Ruilen via de webshop is eenmalig gratis, bij een volgende ruiling zal er € 15,- administratiekosten in rekening gebracht worden.

Het weigeren van een bestelling / Geen voorraad

Paul Noyen behoudt het recht om een bestelling te weigeren zonder opgave van redenen dan wel motivatie.

Tevens is het door de koppeling van de webshop met de voorraad van de winkels mogelijk dat Paul Noyen niet in staat is het bestelde te leveren. Paul Noyen zal in dit geval de consument zo snel mogelijk informeren door middel van het verzenden van een e-mail naar de desbetreffende consument. Tevens zal Paul Noyen direct overgaan tot terugbetaling van het reeds betaalde bedrag.

Ondeugdelijkheid van het product

Paul Noyen staat in voor de kwaliteit van al zijn producten. In het geval van ondeugdelijkheid van het product als gevolg van productie- dan wel materiaalfouten dient de consument het product inclusief aankoopbewijs te retourneren naar Paul Noyen. Hierbij dient de consument de ondeugdelijkheid, door middel van een bijgevoegd schrijven, kenbaar te maken. Bij ontvangst zal Paul Noyen beoordelen of de betreffende ondeugdelijkheid daadwerkelijk een gevolg is van productie- of materiaalfouten en zal proberen tot een goede oplossing te komen. Schade die ontstaan is door het onjuist gebruik van het product dan wel door slijtage zullen niet in behandeling genomen worden.

Onderstaande voorbeelden vallen niet onder ondeugdelijkheid door productie- of materiaalfouten:

• Slijtage
• Het barsten van lakleer
• Kapotte ritsen
• Beschadiging van de hielpartij
• Alle andere mankementen veroorzaakt door onjuist gebruik of slijtage.

Twijfelt u of er sprake is van een ondeugdelijkheid neemt u dan contact met ons op door een e-mail te sturen via deze link.

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. Deze website is bestemd voor eigen of intern gebruik van klanten van Paul Noyen. Het is niet toegestaan deze website te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hard copy zonder schriftelijke toestemming van Paul Noyen. Het is niet toegestaan deze website te framen.

Paul Noyen acht zich niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige website die is verbonden/gelinkt van of naar deze website. Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Paul Noyen, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Paul Noyen is het niet toegestaan deze woord- en beeldmerken te gebruiken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.